Det romanske alterbord er omsat i 1880'erne. Bordpladen er en monolit med helgengrav. Ved omsætningen fandt man en relikviekapsel af bly, som indeholdt en benstump, der var indviklet i silke. Denne kapsel opbevares nu på Dueholm.
På Nationalmuseet findes endvidere rester af et ciborium (alterbaldakin). Der er tale om de stolper, der har båret baldakinen. Indtil 1903 stod de bag altertavlen som støtte.
Altertavle: Rammen med billedet er resterne af en lutheransk fløjaltertavle fra slutningen af 1500-tallet. I midterskabet er der to korintiske søjler med bladskeder. Fløjene er fjernet og erstattet af vinger i bruskbarok med våben for Krabbe og Gedde. Lignende vinger med de samme våben findes på en altertavle fra Åle kirke, som nu opbevares på Nationalmuseet. De tre toptrekanter med fod- og topspir er helt fornyede i 1883 af snedker Stephansen, Flade.
Alterbilledet er udført af Ane Villadsen, Tødsø, som skænkede det til kirken i 1936. Motivet er Kristus og Nikodemus. Det erstattede et alterbillede, der fremstillede Mariæ Bebudelse.
Alterstagerne er fra 1647 og svarer til dem i Thorsted kirke.