Fortsæt til hovedindholdet
aalborgstift.dk
Kommunikation i sognene
Høretelefoner, kop, mobil, bærbar, mus, kamera, linse og plante på bord

Værktøjskasse til sognets kommunikation

Står du for kirkens kommunikation? Så er der ressourcer at hente her. 
Hent inspiration og gode råd til pressearbejdet, hvordan du skriver gode tekster og tager gode billeder, laver en hjemmeside og en hel masse andet.

Af Marie Hoehl Tolstrup og stifternes øvrige kommunikationskonsulenter

Kommunikationsmedarbejderen i sognet har mange opgaver – kirken skal have en god og overskuelige hjemmeside, der skal skrives kalenderomtaler, tages fotos, laves videoer, lokalavisen skal tippes om gode historier, og måske skal præsten klædes på til at skrive en klumme eller holde en powerpointpræsentation. 
Og hvordan er det nu... staves det ”Folkekirken” eller ”folkekirken”, og skal der virkelig være to bindestreger i ”drop-in-dåb”?

Kommunikationskonsulenter fra landets ti stifter har sammen lavet en værkstøjskasse fyldt med artikler, der giver tips, tricks og svar på tvivlsspørgsmål. Hele 28 artikler er det indtil videre blevet til, og der vil løbende komme flere. Der er artikler om alt fra foto, video og layout over kommunikationsplanlægning og søgeoptimering af hjemmeside til mediehåndtering og tips til, hvordan man skriver et godt debatindlæg.

Gå ombord og lad dig inspirere. 
Og har du kommentarer eller spørgsmål, så kontakt enten skribenten til den enkelte artikel eller din lokale kommunikations- eller mediekonsulent i stiftet. Find kontaktinfo her.